Tel.: +36309660060

+36702036727

E-mail: info@yachtpapa.hu

 

Facebook

Youtube

Google+

Twitter

LinkedIn

Flickr

Hajókötél

Adriai hajóbérlés

TEKINTESE MEG AKTUÁLIS AKCIÓINKAT (kattints ide)

 

Ha az online hajókereső rendszerünkön választ hajót, akkor még 5% további kedvezményt biztosítunk a hajó bérleti díjából!

 

Online hajókereső rendszer működik az oldalunkon:

 

-Online hajókereső

-Last-Minute hajókereső

-Tört hetes hajókereső

-Egyirányú utas hajókereső

 

Hajóbérlés a horvátországi Adrián

A magyar turisták egyik legkedveltebb nyaralási formája az adriai hajóbérlés. Az Adriai- tenger, mely az Appennini-félsziget és a Balkán-félsziget között fekszik, s melynek csaknem kétharmada a szomszédos Horvátországhoz tartozik. Gyönyörű szigetvilága és lélegzetelállítóan tiszta vize mellett kulturális és történelmi látnivalói is felejthetetlen élményt nyújtanak az odautazóknak. A horvát tengerpart mentén találhatóak a mintegy 1200 szigetből álló Dalmát- szigetek, melyek közül 67 lakott, s ezek mindegyikének külön története, látnivalói és hagyományai vannak.

Adriai hajóbérlésHorvátországi Nemzeti Parkok

Az adriai hajóbérlés során mindenképpen érdemes a közeli nemzeti parkokat is felkeresni. Méltán az egyik leghíresebb a Pliticei-tavak Nemzeti Park, mivel a világon egyedülálló látványosság a mészkő egyik speciális fajtája, a mésztufa rétegződései által létrejött 16 kis tó.
A horvátországi szigetek geológiai sajátosságai miatt az adriai tengerpart mentén sok strandot találunk. A tengeri vízi sportot kedvelők is kedvükre válogathatnak a különböző szolgáltatások között, legyen az hajó, motorcsónak, vitorlás vagy jet-ski bérlés.

Horvátországi hajóbérlés, adriai búvárkodás

A horvátországi adriai hajóbérlés alkalmával, aki egy picit többet szeretne megtudni a felszín alatti világról, bátran próbálja ki az adriai hajóbérlés során a búvárkodást. Sok helyen megtalálhatóak az engedéllyel rendelkező tengeri búvárközpontok, amik teljes körűen kiszolgálják a horvátországi turisták igényeit. Az adriai élővilág változatossága, a több száz éves hajómaradványok látványa örökké emlékezetünkben marad.

Az aktív pihenés alternatívája: adriai hajóbérlés

Az adriai hajóbérlés alkalmat ad az aktív pihenésre, utána lehetőség nyílik a hangulatos part menti éttermekben a helyi gasztronómiai különlegességeket is kipróbálni. Ezután aki szeretné, belevetheti magát a horvátországi éjszakai nyüzsgésbe, a helyi klubok és bárok reggelig várják a szórakozni vágyókat.
Last minute hajóbérlés alkalmával igazán kedvező áron juthatunk el a csodálatos, meseszerűen szép Adriai-tengerre. Az adriai hajóbérlés egy fantasztikus élmény.

Tengeri vitorlás bérlés a horvátországi Adrián

Adriai hajóbérlés

A gyönyörű, kristálytiszta Adriai-tengeren felejthetetlen élmény a horvátországi hajóbérlés. Eljuthatunk lakatlan kis szigetekre, megcsodálhatjuk a természet alkotta érintetlen öblöket, vagy fürödhetünk ott, ahol még soha senki az adriai hajóbérlés során. Mikor kedvünk tartja, nyugodtan kiköthetünk egy hangulatos kis horvátországi halászfaluban, és élvezhetjük a helyi ízeket.

Adriai hajóbérlés kapitánnyal

Természetesen ahhoz, hogy mi magunk hajót bérelhessünk, tengeri hajóvezetői engedélyre van szükség. Jó hír, hogy nem kell kétségbe esni akkor sem, ha ezzel nem rendelkezünk, mivel ma már lehetőség van arra is, hogy a hajóval együtt tenger hajóskapitányt is béreljünk.
Bérelt hajóval fedezhetjük fel az adriai szigetek és partok természeti szépségeit, megismerhetjük Horvátország történelmi és kulturális örökségeit.
Körültekintő szervezéssel végül már csak arra kell figyelni, hogy jól érezzük magunkat és élvezzük az adriai hajóbérlés élményét!

Népszerű horvátországi hajókikötők az Adrián

Az Adriai- tenger kikötőinek többsége Horvátország területén található. Az adriai hajóbérlés során számos magas színvonalú kikötővel találkozik a horvátországi hajós ember. A legjobb kikötők jelentős hányada az ACI Adriatic Croatia International kikötőlánchoz tartozik, de természetesen szállodák és éttermek által üzemeltett adriai kikötőkkel és kisebb, magánkézben lévő horvátországi marinákkal is találkozhatunk adriai hajóbérlés során.

Lássunk pár méltán népszerű adriai hajókikötőt:

Trogir: Ez a rendkívül kedvelt középkori horvátországi kis város méltán nagy kedvence a magyar üdülőközösségnek. Az óváros, melyet körbevesz az adriai tenger, teljesen megbabonázza az oda látogatókat. A kikötőt a már említett ACI kikötőlánc üzemelteti, minden kikötőhelyhez víz- és áramvételi lehetőséget biztosítanak, valamint valamennyi szolgáltatás megtalálható itt, amikre a hajósoknak szüksége van.
Punat: Ez a természetileg védett öböl Krk- sziget nyugati oldalán helyezkedik el. Kikötője minden igényt kielégít és mintegy 800 férőhelyes. Közelében luxusszállodák, éttermek találhatóak, aki pedig valamilyen tengeri vízi sportot próbálna ki, itt kedvére válogathat.
Tribunj: Ez a magyar tulajdonban lévő adriai kikötő 2003-ban kezdte meg működését, s magyar utazók esetében azért is kedvelt, mert 4 óra alatt elérhető a határtól. Számos szolgáltatás áll az adriai hajósok rendelkezésére.
Velence: Az Adrián hajózva, ha tehetjük, Velencét ne hagyjuk ki. Ugyan rendkívül forgalmas a kikötője, és tele van tengerjáró hajókkal, de ha megtaláljuk kikötőhelyünket, olyan élményekben lehet részünk, amelyeket sosem felejtünk el. Gondoljunk csak bele, milyen jól esne egy kávé a Szent Márk téren az egész napi vitorlázás után.

Tengeri hajóbérlés

Hajókölcsönzés az Adrián

Mivel az Adriai-tenger egyre népszerűbb a turisták körében és egyre többen szeretnék kipróbálni az adriai hajóbérlés felejthetetlen élményét, célszerű a nyaralás előtt eldönteni, mikor és milyen fajta hajót bérelnénk.
Az adriai hajóbérlés viszonylag egyszerű, mivel itthon is sok chartercég foglalkozik bérbeadással, sőt, kifejezetten erre szakosodott cégeket is találhatunk. Az adriai hajóbérlés előtt nézzünk körbe, kérjünk ajánlatokat cégektől és charter ügynököktől is, majd foglaljuk le a kiválasztott hajót, ugyanis ha nem cselekszünk időben, kevés az esély rá, hogy ott helyben megtaláljuk az igényeinknek megfelelőt. Fontos, hogy megbízható céget válasszunk.

Bérelhető hajótípusok

A kínálat rendkívül sokszínű, az adriai hajóbérlés során bérelhetünk cabin chartert, vitorlást, motoros hajót, katamaránt, motorcsónakot, yachtot, vagy ha igazán exkluzív körülmények között szeretnénk nyaralni, luxusyachtot is választhatunk. Amennyiben nincs tengeri hajóvezetői engedélyünk, könnyen orvosolható a probléma, ugyanis a hajóval együtt kapitány is bérelhető.

Ezután bontsunk vitorlát és hagyjuk, hogy elragadjon bennünket a végtelen nyugalom érzése.

Mikor érdemes hajót bérelni az Adrián?

Adriai hajóbérlés

Az Adriai partvidékre a kellemes, mediterrán éghajlat jellemző. Ilyenkor a nyár száraz és forró, a tél pedig enyhe és csapadékos. Hajózási szempontból az áprilistól-októberig tartó időszak a legideálisabb. Természetesen a főszezonban (július-augusztus) számíthatunk a legnagyobb hajóforgalomra, de igazán gyönyörű élményben lehet részünk egy nyugodt tavaszi, vagy késő őszi adriai hajóbérlés alkalmával is.

Az adriai hajóbérlés főszezonja

A legtöbb lehetőség arra, hogy igazán kiélvezzük az adriai hajóbérlés adta szépségeket, kétség kívül a június-augusztus közti időszakban van. A nyári melegben kedvünkre fürödhetünk az adriai tenger bármely részén, legyen szó a kisebb öblökről, vagy a mélyebb vizekről.

Motorcsónakozhatunk és jet-skízhetünk kedvünkre, vagy napokig hajókázhatunk a nyílt vízen és élvezhetjük a kellemes hullámzást anélkül, hogy vihartól kellene tartanunk.
Természetesen akármennyire tapasztalt hajósok is vagyunk, sosem szabad megfeledkeznünk arról, hogy kihajózás előtt tájékozódjunk az időjárási viszonyokról. Tipikus adriai szél a Misztrál szél, mely általában a nyári időszakban jellemző. A csendes reggel után, délben kezdődik meg kellemes áramlása, s ez általában naplementéig tart. Kellemesen hajózhatunk a segítségével az adriai tengeren, mivel erőssége állandó, enyhe és kiszámítható természetű. Bármelyik időszakot is választjuk az évben, mindig legyünk előrelátóak, kellően szervezzük meg a hajóbérlést, hisz utána már nincs más dolgunk, mint befogni a szelet!

ONLINE HAJÓKERESŐLast-Minute hajókeresőTört hetes hajókeresőEgyirányú utas hajókeresőAkciókCsatornahajózásBérelhető hajóinkLast Minute hajóbérlésKapitánybérlésUtasbiztosításEgzotikus hajóbérlésGaléria hajózásrólKabin CharterÚticélok

Vitorlás hajóbérlés

Bavaria 33 C

Hajóbérlés akció

Sukosan

Szezonális akció

1350
EUR 810-től

Érdekel

Adriai vitorlás és motoros bérlés

Vitorlás hajóbérlés

Sun Ody. 349

Hajóbérlés akció

Rogoznica

Szezonális akció

1092
EUR 765-től

Érdekel

Vitorlázás az Adrián.

Vitorlás hajóbérlés

Oceanis 43

Hajóbérlés akció

Murter

Szezonális akció

2990
EUR 1794-től

Érdekel

Adriai vitorlázás

Vitorlás hajóbérlés

Elan 444

Hajóbérlés akció

Trogir

Szezonális akció

2133
EUR 1280-től

Érdekel

Horvátországi vitorlázás

Katamarán hajóbérlés

Lagoon 400

Hajóbérlés akció

Split

Szezonális akció

2464
EUR 1725-től

Érdekel

Katamarán bérlés az Adrián

Vitorlás hajóbérlés

Oceanis 40

Hajóbérlés akció

Sibenik

Szezonális akció

1678
EUR 1175-től

Érdekel

Vitorlázás Horvátországban

Motoros hajóbérlés

Adria 1002

Hajóbérlés akció

Pirovac

Szezonális akció

1350
EUR 810-től

Érdekel

Motoros hajóbérlés az Adrián

Vitorlás hajóbérlés

Bavaria 40C

Hajóbérlés akció

Biograd

Szezonális akció

1567

EUR 1097-től

Érdekel

Adriai vitorlás bérlés

 

Vitorlás hajóbérlés

Oceanis55

Hajóbérlés akció

Trogir

Szezonális akció

3357
EUR 2350-től

Érdekel

Horvátországi vitorlás bérlés

Vitorlás hajóbérlés

Dufour 460

Hajóbérlés akció

Sibenik

Szezonális akció

2983
EUR 1790-től

Érdekel

Adriai vitorlás hajóbérlés

Vitorlás hajóbérlés

Elan 45

Hajóbérlés akció

Kastela

Szezonális akció

2057

EUR 1440-től

Érdekel

Vitorlázás az Adrián

Vitorlás hajóbérlés

Sun Ody.36i

Hajóbérlés akció 

Primosten

Szezonális akció

1083
EUR 650-tól

Érdekel

Adriai vitorlázás

 

Vitorlás hajóbérlés

Elan 40

Hajóbérlés akció

Makarska
Szezonális akció
1671
EUR 1170-től

Érdekel

Adriai vitorlás és motoros bérlés

 

Katamarán hajóbérlés

Lagoon 39

Hajóbérlés akció

Murter

Szezonális akció

2990
EUR 1794-től

Érdekel

Katamarán bérlés Horvátországban

Motoros hajóbérlés

Sea Ray 255

Hajóbérlés akció

Tribunj

Szezonális akció

1641
EUR 1149-től

Érdekel

Motoros hajóbérlés Horvátországban

Hajókötél